Dikaion meer dan 10 jaar uw partner in de aanpak van woonfraude

Sinds 2008 hebben wij voor bijna vijfhonderd woonconsulenten de BOB-Compact cursus verzorgd en ruim honderd medewerkers ‘on the job’ getraind. Tot ieders tevredenheid, als je de commentaren van de cursisten achteraf mag geloven.

De opleiding is gebaseerd op een door onszelf ontwikkelde methodiek die inmiddels landelijk breed wordt toegepast. Daar zijn we uiteraard ook best trots op.

De eerstvolgende tweedaagse cursus staat gepland voor dinsdag 24 en woensdag 25 september a.s. De eerstvolgende mogelijkheid daarna is op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020. U kunt u opgeven door telefonisch contact op te nemen via 06-46054090 of door een e-mail te sturen naar ddamsma@dikaion.nl.

Verschillende oud-cursisten hebben ons te kennen gegeven geïnteresseerd te zijn in een ‘terugkomdag’. Ze willen hun kennis opfrissen en hun ervaringen met andere woonfraudebestrijders delen. De belangstelling is groot, zo blijkt uit een eerste peiling. En dat geldt ook voor een symposium over vakantieverhuur (Airbnb, Wimdu enz.) en verschillende andere actuele onderwerpen gerelateerd aan woonfraude. We hebben besloten om deze activiteiten samen te voegen en inmiddels een datum bepaald:  dinsdag 3 december 2019.

Interesse? Neem contact met ons op via 06-46054090 of door een e-mail te sturen naar ddamsma@dikaion.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *