Dikaion meer dan 10 jaar uw partner in de aanpak van woonfraude

Sinds 2008 hebben wij voor ruim vijfhonderd woonconsulenten de BOB-Compact cursus verzorgd en meer dan honderd medewerkers ‘on the job’ getraind. Tot ieders tevredenheid, als je de commentaren van de cursisten achteraf mag geloven.

De opleiding is gebaseerd op een door onszelf ontwikkelde methodiek die inmiddels landelijk breed wordt toegepast. Daar zijn we uiteraard ook best trots op.

De eerstvolgende tweedaagse cursus staat gepland voor woensdag 5 en donderdag 6 februari a.s. De eerste mogelijkheid daarna is op dinsdag 12 en woensdag 13 mei. De cursussen vinden plaats op een centrale locatie in Nederland. U kunt u opgeven door telefonisch contact op te nemen via 06-46054090 of door een e-mail te sturen naar ddamsma@dikaion.nl.

3 december jl. hadden we onze eerste ‘terugkomdag’. Er was veel animo, 135 woonconsulenten uit het hele land woonden het seminar, bestaande uit een aantal workshops en een plenaire discussie, bij. Er stonden verschillende actuele thema's op het programma, zoals het gebruik van Big Data en 'gegevens-delen' bij de opsporing van woonfraude en de bewijslast-problematiek. Veel belangstelling was er ook voor de workshop gewijd aan 'alertheid bij medehuurderschap-aanvragen'. Tijdens de slotdiscussie bleek trouwens dat vakantieverhuur, ook een actueel onderwerp waar in een workshop aandacht aan werd besteed, bij de woonfraudebestrijders nog heel veel weerstand oproept.

"Voor herhaling vatbaar", besloten veel deelnemers de evaluatie. Dat advies nemen we graag ter harte. Blijft u ons volgen; we zullen het vroegtijdig aankondigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *