Je bekijkt nu Heb jij je al ingeschreven voor een cursus?

Heb jij je al ingeschreven voor een cursus?

  • Leestijd:2 minuten gelezen

Er staan weer een aantal cursussen ingepland voor het komende half jaar. Lees verder of meld je aan!

De eerstvolgende tweedaagse cursus Aanpak Woonfraude (in samenwerking met Kjenning Opleidingen) vindt plaats op 15 en 16 september. De cursus ‘Aanpak Woonfraude’ is bedoeld voor medewerkers, die feitelijk met de aanpak van woonfraude, zoals onder- en doorverhuur van woonruimte, aan de slag gaan, of hun kennis en vaardigheden op dat terrein willen opfrissen of de effectiviteit van hun acties willen verbeteren. Alle aspecten van de aanpak komen aan bod. De cursus bevat tal van ‘tips en trucs’ die in de praktijk ruimschoots hun nut hebben bewezen.

De eerstvolgende eendaagse cursus Aanpak Woonfraude vindt plaats op 1 september. De cursus besteedt aandacht aan de theorie en de praktijk, maar anders dan bij de tweedaagse cursus wordt er niet geoefend. De cursus wordt in Zuid-Nederland gegeven (in de omgeving van Eindhoven).

Ook is er de mogelijkheid om een incompany cursus te organiseren bij jullie op het kantoor. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Uiteraard maken wij van tevoren duidelijke afspraken om de incompany cursussen op een veilige manier te kunnen geven.

Wil je een overzicht van alle geplande evenementen? Klik dan hier.