De dienstverlening die Dikaion uw organisatie biedt, bestaat uit vijf pijlers:

Strategische ondersteuning bij de woonfraudebestrijding

Strategische ondersteuningWij brengen de woonfraude in uw bezit in kaart en helpen u bij de opstelling van een Plan van Aanpak om het probleem structureel op te pakken.

 

Kennisdelen: opleidingen op het gebied van de aanpak van woonfraude

cursussen en presentaties

Wij verzorgen onder andere cursussen voor specialisten, maar bieden ook organisatiebrede trainingen aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het volgen van zogenoemde trainingen-on-the-job. Lees meer over onze cursussen en presentaties.

 

Woonfraude dossierbehandeling

hoofdpijndossiers

Ook kunt u ons inschakelen om uw eigen organisatie tijdelijk te ontlasten. Wij nemen problematische dossiers van u over. Dikaion heeft een opzienbarend track-record opgebouwd waar het gaat om vrijwillige huuropzeggingen maar ook rechtsmaatregelen gaan wij niet uit de weg. Lees meer over de outsourcing van uw hoofdpijndossiers.

 

Projectmatige aanpak van woonfraude

projectdetachering

Wij beschikken over ervaren mensen, die via detachering dergelijke projecten bij een corporatie kunnen aansturen of mee helpen uitvoeren. Uiteraard volgens de beproefde Dikaion-methode, waarin de persoonlijke, menselijke benadering centraal staat. Lees meer over de successen van projectdetachering.

 

Sociaal beheer

sociaal beheer

Tenslotte denken wij graag met organisaties mee die verder kijken dan stenen en wachtlijsten. Leefbaarheid is een hot topic voor politiek, gemeenten en corporaties. Met een aanpak gericht op draagvlak, verantwoordelijkheid en – waar nodig – lichte dwang, worden wijkcohesie, veiligheid en woongenot bevorderd. Lees meer over onze leefbaarheidsprojecten.