Je bekijkt nu Aan de slag met de aanpak van woonfraude?

Aan de slag met de aanpak van woonfraude?

  • Leestijd:2 minuten gelezen

Op dinsdag 6 en woensdag 7 juni vindt de eerstvolgende tweedaagse cursus Aanpak Woonfraude plaats. Hiervoor zijn nog enkele plekken vrij. De cursus vindt plaats in het Fletcher hotel te Nieuwegein.

De daarop volgende mogelijkheid om de tweedaagse cursus te volgen is op woensdag 4 en donderdag 5 oktober. Deze zal ook plaats vinden in de omgeving van Utrecht.

Inhoud cursus

In de cursus Aanpak woonfraude maak je kennis met alle facetten van woonfraude. Je leert signalen van woonfraude te herkennen en efficiënt en effectief op te pakken. De docenten praten je bij over relevante wet- en regelgeving, je krijgt bovendien inzicht in de rechtspraak op dit terrein. 

Ook is er volop gelegenheid om te oefenen (door middel van rollenspelen). De cursussen kunnen ook incompany worden verzorgd. 

“Trainers zijn perfect op elkaar ingespeeld. Zeer veel ervaring en deskundig. Door de enthousiaste manier van uitleggen, blijft het boeien. Ik vond de opleiding geweldig!”  (aldus een cursist naar aanleiding van de tweedaagse cursus).

Klik hier om de agenda te bekijken, meer informatie te lezen over de cursussen en je direct aan te melden.